Події

​У Житомирській області білорус на мотоциклі влетів у лісовоз, який перегородив дорогу: чоловік у реанімації

26 July 2019, 10:43

В Овруцькому районі Житомирської області сталася ДТП за участі мотоцикла та КамАЗу. Двоколісник в’їхав у вантажівку в той момент, коли вона виїжджала з лісу та перегородила дорогу.

Про це 26 липня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 липня близько 16.40 на автошляху Могилів-Подільський – Виступовичі. Унаслідок зіткнення з лісовозом травми отримав мотоцикліст. Поліцією розпочато досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій мотоцикла «Suzuki Bandit», 37-річний громадянин Республіки Білорусь, рухаючись автошляхом, здійснив зіткнення з автомобілем КамАЗ, під керуванням 50-річного жителя м. Овруча, який виїздив на дорогу з лісового масиву.

У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення Овруцької райлікарні.

«Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 25 липня на трасі Київ-Ковель у Лугинському районі Opel влетів у ВАЗ, який повертав на АЗС. У результаті зіткнення у ВАЗі пошкодилась газова установка і стався вибух: водій та троє пасажирів отримали опіки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Овруч мотоцикл КамАЗ  
Матеріали по темі