Фоторепортаж

Година втраченого часу на сесії Житомирської міськради: депутати спілкувалися, пили каву та чекали Махоріна. Фоторепортаж

26 July 2019, 11:50

Позачергова сесія Житомирської міської ради 26 липня мала початися о 8:00, але не судилося: на цю годину в сесійній залі були присутні лише вісім депутатів, а сесія міськради повноважна при наявності 22 народних обранців.

Після 8-ї депутати почали потихеньку сходитися до сесійної зали, але їх все одно було недостатньо, щоб почати роботу: їх було 20, разом із мером – 21.

Депутати нудилися в сесійній залі, спілкувалися, пили каву й чекали, поки хтось з колег таки прийде на сесію, щоб розглянути одне питання.

Врешті, після 9-ї години в сесійній залі з’явився депутат-свободівець Геннадій Махорін, і позачергова сесія розпочала свою роботу, у порядку денному було лише одне питання. Втім, через кілька хвилин після початку роботи фракція Опозиційного блоку попросила зробити 5-хвилинну перерву, після цього робота продовжилася, рішення ухвалили, і о 9:40 мер закрив позачергову сесію міської ради.

«Вчора 28 депутатів мене запевнили, що вони будуть на позачерговій сесії, тому ми її скликали, а сьогодні зранку почалося: «мама не пустила», «вухо болить», або просто не брали трубку», - пояснив в коментарі Житомир.info мер Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, мер 25 липня розпорядився скликати 51-шу позачергову сесію міської ради на ранок 26 липня, аби розглянути питання по «Епіцентру», яке не змогли ухвалити на позачерговій сесії 24 липня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія Сухомлин  
Матеріали по темі