Місто

​Виконком дозволив списати майно готелю «Житомир»: кондиціонери, пральні машини та плазмовий телевізор, на який впала праска

29 July 2019, 12:51

29 липня на позачерговому засіданні міськвиконком дозволив КП «Регулювання орендних відносин» списати основні засоби готелю «Житомир», який в червні 2019 року продали з аукціону.

За словами заступника міського голови Світлани Ольшанської, усе майно готелю, яке можна використовувати надалі, буде передане комунальним підприємствам та установам міста згідно з актами прийому-передачі. Решта речей, які за висновками непридатні до використання та не підлягають ремонту, планується списати.

«Списується майно, яке непридатне до використання. По усім позиціям є оформленні належним чином висновки експертів. Ажіотаж викликав плазмовий телевізор «Самсунг» з діагоналлю 28 дюймів, 2015 року випуску, він не працює відтоді, як на нього впала праска. Плазма не тріснута, але хтось прасував речі і впала праска, телевізор вийшов з ладу. Висновок експерта про непридатність звісно є, як і на усі інші позиції. Списуються також кондиціонери 2008 та 2012 років випуску, деякі мають тріщини. Спеціалісти, які приходили і дивились, кажуть, що немає сенсу ремонтувати саме такі прилади. Ми можемо їх передати будь-кому, якщо хтось відремонтує, може плазму замість картини, хтось бажає повісити – будь ласка, можете сміливо нам відмовити», - пояснив директор КП «Регулювання орендних відносин» Валерій Матвеюк.

За його словами, на підприємстві є ще 130 найменувань непрацюючих електроприладів, які списуються згідно з актом, проте не потребують рішення виконкому, оскільки їхня вартість не перевищує 2,5 тис. грн.

Нагадаємо, 26 липня на сайті Житомирської міськради з’явився проєкт рішення виконкому про отримання дозволу на списання майна КП «Регулювання орендних відносин», в т.ч. «фізично застарілий» телевізор «Самсунг» 2015 року та 7-річні кондиціонери.

Як повідомляв Житомир.info, зазначене комунальне підприємство «Регулювання орендних відносин» знаходиться на майдані Перемоги, 6, у готелі «Житомир», який в червні 2019 року продали з аукціону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком готель Регулювання орендних відносин Матвеюк  
Матеріали по темі