Фоторепортаж

​Літній відпочинок на Богунському кар’єрі у Житомирі. Фоторепортаж

29 July 2019, 17:05

У Житомирі окрім двох офіційних пляжів у гідропарку, є ще кілька місць літнього відпочинку, які облюбували житомиряни.

Одним з таких місць відпочинку є Богунський кар’єр, який знаходиться на околиці Житомира та приваблює до себе мешканців усього мікрорайону.

В погожі літні вихідні тут завжди багатолюдно. Втім навіть у робочий понеділок на пологих берегах водойми можна побачити любителів поплавати та позасмагати на сонці. Саме в такий день фотокореспондент Житомир.info прогулялася стежками навколо Богунського кар’єру: людей не багато, але чимало свідчень того, що це місце є досить популярним серед відпочивальників. Адже в об’єктив камери потрапили пакети зі сміттям, одноразовий посуд, шприци, леза і розбиті пляшки.

Нагадаємо, влада Житомира пообіцяла навести лад на кар’єрах, в тому числі мова йшла й про прибирання Богунського кар’єру, проте не поспішають встановлювати там контейнери для сміття. У 2017 році вже були такі спроби – в рамках бюджету участі на Богунському та Соколовському кар’єрах встановили майданчики з контейнерами для сміття, але станом на зараз один такий майданчик спалили, інший зник «у невідомому напрямі».

Фоторепортаж з відпочивальниками на Богунському кар’єрі у 2015 році дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кар'єр водойма Богунія відпочинок сміття  
Матеріали по темі