Політика

Развадовський подав апеляцію на рішення Житомирського окружного адмінсуду, який відмовив у перерахунку голосів на окрузі №67

29 July 2019, 17:19

Сьомий апеляційний адміністративний суд, який знаходиться у Вінниці, 30 липня буде розглядати апеляційну скаргу кандидата в нардепи Віктора Развадовського на рішення Житомирського окружного адміністративного суду.

Відповідна інформація розміщена 29 липня на сайті суду.

Зазначається, що особа, яка подала апеляційну скаргу – Развадовський Віктор Йосипович в особі довіреної особи Козела Василя Васильовича.

Відповідачем є окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №67. Треті особи: Центральна виборча комісія, Адам'як Сергій Іванович, Бовсунівський Юрій Іванович, Міскевич Микола Олександрович, Кропивницький Володимир Миколайович, Кузьміних Сергій Володимирович, Ходак Ігор Євгенович, уповноважена особа Політичної партії «Слуга народу» в одномандатному виборчому окрузі №67 Касянчук Сергій Вікторович.

Нагадаємо, Житомирський окружний адміністративний суд вранці 27 липня почав розгляд позову кандидата в народні депутати Віктора Развадовського, який балотувався по Чуднівському округу №67 як самовисуванець і, за результатами на сайті ЦВК, програв кандидату від партії «Слуга народу» Сергію Кузьміних. Позивач зазначав, що велика кількість негативної інформації про нього спричинила падіння його рейтингу, на шести десятках дільниць кандидатом була виявлена незаконна агітація проти нього, а окружна комісія бездіяла та не реагувала на скарги. Розгляд справи тривав 9 годин і врешті колегія у складі трьох суддів вирішила відмовив у задоволенні позову Развадовського щодо перерахунку голосів на окрузі.

Як повідомляв Житомир.info, за позовом довіреної особи кандидата від «Слуги народу» 27 липня 2019 року Житомирський окружний адміністративний суд дозволив перерахувати голоси на всіх виборчих дільницях Коростенського округу №64.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Развадовський вибори округ 67  
Матеріали по темі