Місто

​На день народження гіпермаркет меблів Rolf розіграв три путівки за кордон та масу цінних подарунків

29 July 2019, 18:07

Подарунки, призи та гарний настрій - саме так відсвяткував свій другий День народження гіпермаркет меблів Rolf.

З нагоди свята гіпермаркет меблів Rolf приготував масу подарунків для гостей та клієнтів. Найменших розважали казкові герої, а також пригощали солодощами.

Для дорослих організатори також підготували цілу купу подарунків. Серед всіх, хто зробив покупку в період акції в магазині, розіграли цінні призи: побутову техніку, посуд та корисні речі для дому.

Щасливі переможці кажуть, навіть не розраховували отримати такі подарунки і тепер обов'язково порадять знайомим купували меблі тільки в гіпермаркеті Rolf.


«Я не розраховувала виграти. Це взагалі вперше. Такий формат святкування - просто супер. Тут дуже гарна якість, доступні ціни, дуже хороші дівчатка-консультантки: порадять, розкажуть, покажуть, посадять, покладуть. Дуже хороший магазин і асортимент товарів», - розповідає житомирянка Наталя.

Але заохочувальними цінними подарунками організатори свята не обмежились. Найбільш бажаними призами у розіграші стали три путівки на двох за кордон до Франції, Італії та Іспанії. Житомиряни, котрі отримали такий подарунок від гіпермаркету Rolf спочатку і самі не повірили в свою удачу.

«Подарунок дуже сподобався. Ми, звичайно, не очікували виграти путівку. Ми досить скептично ставимося до всіляких розіграшів, тому що це великі моральні витрати - ти нервуєш, переживаєш, а потім не виграєш. Простіше не думати, що ти виграєш і воно виходить саме по собі», - каже Віктор Матусевич.

Натомість, інші переможці розіграшу кажуть: бути впевнені, що доля посміхнеться саме їм.

«Я розраховувала, у мене була інтуїція і шосте відчуття, що я приїду сьогодні і виграю. Ми вірили до останнього, що саме ми виграємо», - каже Алла Костевська.

У гіпермаркеті Rolf обіцяють й надалі пропонувати своїм покупцям найкращі меблі та радувати їх якісними товарами для дому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ролф  
Матеріали по темі