Політика

Арешонков та ОВК оскаржують рішення Житомирського адмінсуду, який дозволив перерахувати голоси на окрузі №64

30 July 2019, 09:34

Сьомий апеляційний адміністративний суд, який знаходиться у Вінниці, буде розглядати апеляційну скаргу ОВК та кандидата в нардепи Володимира Арешонкова на рішення Житомирського окружного адміністративного суду.

Відповідна інформація розміщена на сайті суду.

Особи, які подала апеляційну скаргу: окружна виборча комісія №64, кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №64 Арешонков Володимир Юрійович, 3-я особа без самостійних вимог на стороні позивача: Центральна виборча комісія, 3-я особа без самостійних вимог на стороні позивача: кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №64 Арешков Анатолій Миколайович, 3-я особа без самостійних вимог на стороні позивача: кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №64 Науменко Віталій Анатолійович.

Розгляд справи призначений на 31 липня.

Нагадаємо, Житомирський окружний адміністративний суд 26 липня почав розгляд позову довіреної особи кандидата в народні депутати Вячеслава Сігачова, який балотувався по Коростенському округу №64 від партії «Слуга народу» і, за результатами на сайт ЦВК, програв самовисуванцю, чинному нардепу Володимиру Арешонкову з різницею в 640 голосів. 27 липня суд задовольнив позов й дозволив перерахувати голоси на всіх 299 дільницях виборчого округу. Під час засідання кандидат Сігачов заявив про анонімні погрози і що його примушували визнати результати цих виборів.

Як повідомляв Житомир.info, Сьомий апеляційний адміністративний суд 30 липня 2019 року буде розглядати апеляційну скаргу кандидата в нардепи Віктора Развадовського на рішення Житомирського окружного адміністративного суду, який відмовив у перерахунку голосів по Чуднівському округу №67.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Арешонков вибори округ 64 Сігачов  
Матеріали по темі