Суспільство

Т.в.о. голови Житомирської ОДА створив робочу групу, яка вивчить доцільність роботи санаторію для «чорнобильців»

30 July 2019, 12:22

Тимчасово виконуючий обов’язки голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута очолив робочу групу, яка до серпня 2019 року має вивчити питання подальшої роботи та фінансування з обласного бюджету санаторію радіаційного захисту в селищі Кам’яний Брід Баранівського району Житомирської області.

Розпорядження «Про утворення робочої групи щодо вивчення питання подальшого функціонування та надання фінансової підтримки обласному санаторію радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення Житомирської обласної ради» т.в.о. голови Житомирської ОДА підписав 18 липня 2019 року.

З метою, зокрема, вивчення надання фінансової підтримки обласному санаторію радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення у селище Кам’яний Брід Баранівського району Житомирської області т.в.о. губернатора розпорядився створити робочу групу, яка має вивчити питання подальшого функціонування та надання фінансової підтримки санаторію та до 10 серпня 2019 року поінформувати ОДА про результати.

Робочу групу з 9 осіб очолив т.в.о. голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута:




Скріншот з сайту ОДА

Нагадаємо, обласний санаторій радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення Житомирської обласної ради знаходиться на вулиці Довбиській, 1 у селищі Кам"яний Брід Баранівського району. Його керівник – Чернишевич Володимир Леонідович. Санаторій функціонує з 1994 року, туди постійно відправляють на оздоровлення за бюджетні кошти дітей пільгових категорій.

У травні 2019 року сайт облради повідомляв, що санаторій радіаційного захисту у смт Кам’яний Брід надає дітям послуги лікувального, профілактичного та реабілітаційного характеру із застосування фізіотерапевтичних методів, дієтотерапії, лікувальної фізкультури та інших методів санаторно-курортного лікування. Загальна площа території закладу – понад 7 тис. кв.м, влітку 2018 року в закладі оздоровилось понад 700 дітей. В осінньо-зимовий період заклад не функціонує, оскільки немає можливості привабити відвідувачів через віддаленість закладу від транспортного сполучення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кам"яний Брід санаторій Лагута робоча група  
Матеріали по темі