Суспільство

Військовий Житомирської 95-ї бригади посів 2 місце у конкурсі на кращого психолога ДШВ

30 July 2019, 15:52

У Житомирі, на базі 199 навчального центру Десантно-штурмових військ ЗСУ, відбувся фінальний етап конкурсу на визначення кращого психолога Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Про це 29 липня повідомила прес-служба Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Перші і 3 місця посіли військові 79-ї Миколаївської бригади ДШВ, ІІ місце - у заступника командира роти з морально-психологічного забезпечення 95 Житомирської бригади ДШВ, старшого лейтенанта Дмитра Андропова.

«Протягом двох днів найкращі військові психологи з різних військових частин ДШВ змагалися між собою за звання кращого. Оцінювало учасників конкурсу компетентне журі, до складу якого увійшли заступник командувача ДШВ з морально-психологічного забезпечення, офіцери управління МПЗ Навчального центру та практичний психолог вищої категорії Наталія Харитонова», - інформує пресслужба.

Перш за все журі конкурсу визначало рівень теоретичних знань учасників – основи психології, вимоги керівних документів та особливості виконання завдань на посадах. Також претенденти пройшли етап самопрезентації своїх досягнень за час роботи психологом.

За результатами конкурсу рішенням журі звання «Кращий психолог Десантно-штурмових військ ЗС України у 2019 році» отримала старший лейтенант Олена Шеян, яка проходить службу на посаді офіцера відділення МПЗ 79 окремої десантно-штурмової бригади. II місце зайняв старший лейтенант Дмитро Андропов – заступник командира роти з МПЗ 95 окремої десантно-штурмової бригади, і III місце – у лейтенанта Наталії Гончарової – офіцера-психолога 3 десантно-штурмового батальйону 79 окремої десантно-штурмової бригади.

Зі слів заступника командувача ДШВ з морально-психологічного забезпечення, полковника Олександра Пухальського, завдання конкурсу – не тільки оцінити можливості офіцерів-психологів, а й узагальнити новий набутий досвід, навчити передовим досягненням, налагодити тісні особисті зв’язки між керівниками та підлеглими, які працюють з військовослужбовцями.

З14 по 16 серпня 2019 року переможці будуть представляти Десантно-штурмові війська на конкурсі кращого психолога ЗСУ, який відбудеться на базі 59 Будинку офіцерів ВМС ЗСУ в місті Одеса, - зазначають у пресслужбі.

Нагадаємо, в серпні 2018 року в житомирській 95 окремій десантно-штурмовій бригаді відбувся конкурс на звання кращого кухаря бригади.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2019 Житомирі десантники підвели підсумки року: обрали найкращі бригаду, батальйон та військову частину.

Як 17 червня десантники-резервісти під Житомиром стрибали з парашутами, дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ десантник конкурс психолог  
Матеріали по темі