Влада

На позачерговій сесії Житомирської облради депутати розглянуть 37 питань

31 July 2019, 09:43

На позачерговій сесії Житомирської обласної ради, яка запланована на 1 серпня, депутати розглянуть 37 питань.

Про це повідомляє пресслужба облради.

«Керівництво обласної ради, голови депутатських фракцій та постійних комісій обласної ради під час засідання президії затвердили остаточний перелік питань для розгляду на позачерговій двадцять п’ятій сесії. Під час засідання президії 30 липня голова обласної ради Володимир Ширма повідомив, що на розгляд позачергової сесії вноситься 37 питань», - йдеться у повідомленні.

Члени президії узгодили окремі питання та проєкти рішень, зокрема щодо внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік. П’ять питань порядку денного сесії стосуватимуться розгляду звернень Державної служби геології та надр України, заради яких і було скликано позачергове сесійне засідання. Ще п’ять питань – це питання користування мисливськими угіддями для громадських організацій.

«Також депутати розглянули та погодили для розгляду на сесії звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Національної служби охорони здоров’я України щодо якості та доступності первинної медичної допомоги для сільського населення. У зверненні мова йдеться щодо обґрунтованого корегувального коефіцієнта до капітаційної ставки за обслуговування одного пацієнта», - інформує облрада.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2019 року відбулася сесія Житомирської обласної ради, яка теж була позачерговою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія  
Матеріали по темі