Події

Житомирянин, який убив дружину і намагався накласти на себе руки, залишив передсмертну записку

1 August 2019, 13:37

Житель Житомира 1950 року народження, який 30 липня 2019 року убив дружину і намагався покінчити життя самогубством, залишив передсмертну записку, де пояснив мотиви фатального вчинку.

Про це на брифінгу 31 липня розповів начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«30 липня близько 10 ранку до поліції м. Житомира надійшло повідомлення від місцевого жителя, 11-класника, що в оселі він виявив тіло своєї бабці та пораненого діда. Було встановлено, що близько 9-ї ранку чоловік 1950 року народження наніс багато ударів по дружині 1954 р. н., внаслідок яких вона померла. Після цього чоловік написав передсмертну записку, яка починається словами «Прощайте всі», і намагався покінчити життя самогубством шляхом нанесення ударів ножем у черевну порожнину(…). Як він вказав у передсмертній записці та вказують родичі, можливо, він мав розлади психіки і цим його цькували, в тому числі дружина, через що чоловік пішов на злочин», - розповів Печененко.

З його слів, ні судимостей, ні кримінального минулого чоловік не має. Удари він завдавав не ножем, а різними предметами, які були в нього під рукою.

Зі слів начальника ГУНП, у лікарні стан пенсіонера стабілізували і він перебуває під охороною поліції. Після того, як він зможе давати покази, йому пред’являть обвинувачення. Кримінальне провадження відкрите за статтею «Умисне вбивство».

У відділі комунікації ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що подія сталася в мікрорайоні Мар'янівка.

Нагадаємо, 30 липня 2019 року поліція отримала повідомлення, що літній чоловік завдав смертельних травм дружині та намагався покінчити життя самогубством.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році 59-річний житель Житомира до смерті побив свою дружину, а потім намагався накласти на себе руки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство записка убивство вбивця  
Матеріали по темі