Події

У Бердичеві затримали учасника компанії, який під час вуличного конфлікту травмував опонента заступом

1 August 2019, 15:25

31 липня в Бердичеві шпиталізували 41-річного чоловіка, якого через нічний конфлікт на вулиці вдарили заступом по голові.

Про це 1 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Уночі 31 липня до лікарні з тілесними ушкодженнями потрапив 41-річний житель м. Бердичева. Попередньо поліція з’ясувала, під час конфлікту його вдарив лопатою місцевий житель», - інформує поліція.

Повідомлення до поліції надійшло з міської лікарні близько 2.15. Медики поінформували госпіталізацію місцевого жителя з травмами голови. Швидка забрала чоловіка з однієї з вулиць міста. На місце події прибула слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції.

За даними відділу комунікації, правоохоронці з’ясували, що близько 1.30 на вулиці поблизу зупинки громадського транспорту знаходилась група молодих людей, які голосно спілкувалися та заважали місцевим жителям відпочивати. Відтак до них вийшла 64-річна жителька будинку разом з онукою, аби зробити зауваження. Втім, за словами жінки, незнайомці навпаки стали чіплятися до дівчини. Тож пенсіонерка взяла металевий заступ та намагалася таким чином розігнати порушників спокою. За попередніми даними, один з учасників конфлікту вихопив у неї заступ, а надалі, розмахуючи ним, травмував іншого чоловіка, який також втрутився у ситуацію.

Потерпілого було ушпиталено, а причетного до нанесення тілесних ушкоджень, 24-річного бердичівлянина, доставлено до поліційного відділу. Той визнав свою провину та пояснив, що зачепив травмованого випадково.

«Усі обставини нині встановлюються у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено позбавлення волі на строк від 5 до 8 років», - інформує поліція.

Нагадаємо, 30 липня 2019 року в Бердичеві на вулиці знайшли непритомним молодого чоловіка, мати якого стверджує, що його побили поліцейські, а в ГУНП переконують, що молодик травмувався в ДТП. Того ж дня в Бердичеві нападники вдерлися до будинку пенсіонерів та, застосовуючи погрози й фізичну силу, відібрали у господарів гроші і цінні речі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів заступ травма поліція  
Матеріали по темі