Місто

На Смолянському кладовищі у Житомирі вшановують пам'ять загиблих воїнів-десантників

2 August 2019, 12:13

2 серпня в Україні вшановують пам'ять загиблих воїнів-десантників. У Житомирі заходи проходять на Смолянському військовому кладовищі.

Опівдні тут зібралися військовослужбовці-десантники, серед керівного складу – командувач Десантно-штурмових військ, Герой України Михайло Забродський та командир 95-ої ОДШБ Максим Миргородський, повний лицар ордену Богдана Хмельницького.

Анонсуючи подію, Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України зазначало, що заходи з вшанування пам'яті загиблих воїнів-десантників будуть відбуватися в усіх військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Наголошуємо, що День Десантно-штурмових військ ЗС України щорічно відзначається 21 листопада. 2 серпня – це шана загиблим бойовим побратимам, всім хто проходив службу в лавах повітряно-десантних, аеромобільних, високомобільних та десантно-штурмових військах, виконував військовий обов'язок, захищаючи Батьківщину», – акцентують у пресслужбі Командування Десантно-штурмових військ ЗС України.

Сюжет про подію дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, подібні заходи на Смолянському кладовищі у Житомирі відбувалися і 2 серпня 2018 року. З квітами до могил героїв прийшли кілька десятків військовиків, рідні та знайомі загиблих на сході України воїнів української армії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ десантник вшанування військове кладовище Смолянське військове кладовище  
Матеріали по темі