Влада

Мер Житомира звільняє начальника міської рятувальної служби на воді, який пропрацював менше року

2 August 2019, 14:49

Вадим Калабін звільняється з посади керівника Житомирської міської комунальної рятувальної служби на воді.

Відповідне розпорядження міський голова підписав 31 липня 2019 року.

«Розглянувши заяву Калабіна В.Г. про звільнення з займаної посади:

  • Звільнити 05 серпня 2019 року Калабіна Вадима Григоровича, начальника Житомирської міської комунальної рятувальної служби на воді з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України, та припинити з ним контракт», - йдеться в розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження мер поклав на свого заступника Сергія Кондратюка.

Нагадаємо, Вадим Калабін був призначений на посаду керівника рятувальної служби 9 місяців тому - 5 жовтня 2018 року. До нього комунальну рятувальну службу очолював Ігор Ткачук.

У прес-службі Житомирської міськради розповідали, що міська комунальна рятувальна служба на воді здійснює діяльність із забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях, підпорядковується управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради і знаходиться у гідропарку.

У березні 2019 року Вадим Калабін подав декларацію посадової особи за 2018 рік, в якій не зазначив інших членів сім’ї. За три неповних місяці (жовтень-грудень) 2018 року посадовець заробив 58 тисяч гривень. В його власності – квартира площею 43 кв. м, будинок на 149 кв. м і 149 кв. м землі.

Вадим Калабін є засновником громадської організації «Федерація дзюдо Житомирської області» та фірми «Житомир-Будсервіс», яка займається будівництвом будівель. З 2018 року керівником цієї фірми є Шпачук Ірина Олексіївна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Калабін рятувальна служба розпорядження Сухомлин  
Матеріали по темі