Фоторепортаж

Фотопрогулянка із «сонячною» зірковою супермоделлю з Житомира Оленкою Бахуринською

2 August 2019, 17:26

Тиждень тому, 25 липня, ми опублікували історію «сонячної» дівчинки Оленки Бахуринської. Під час інтерв’ю дівчинка розповіла: вона мріє, щоб її фотографії опублікували у модному журналі.

Тема моди не є профільною темою нашого сайту, але ми спробували здійснити мрію маленької Оленки.

В реалізації цієї фотосесії нам допомогли наші партнери – дитячий магазин «Варюшки Андрюшки». Дізнавшись про нашу ідею, вони ласкаво надали стильний та модний дитячий одяг бренду Minoti, над створенням якого працює команда професійних дизайнерів Великобританії.

Свої враження від роботи із маленькою супермоделлю залишила і фотокореспондент Житомир.info.

«Співпраця вийшла дуже класною. Певно, краще, ніж деякі професійні моделі, з якими мені доводилось працювати. Дівчинка ледь не з півслова розуміє, що саме від неї хоче фотограф. Заради хорошого кадру виконувала всі мої прохання. Я б дуже хотіла, щоб цю маленьку дівчинку з Житомира ми побачили в якихось модних фешн-розворотах. Не знаю щодо роботи на подіумі, там своя специфіка, але як фотомодель, мені здається, вона дійсно виглядала б добре. Це дійсно так, бо не кожна здорова дитина її віку зможе так працювати із камерою», – розповіла наш фотокор.

Ну і, звісно, краще один раз побачити фото, аніж сто разів прочитати текст. Тому представляємо вашій увазі фотосесію «сонячної» зіркової супермоделі з Житомира Оленки Бахуринської.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бахуринська модель Діти сонця  
Матеріали по темі