Влада

На черговому засіданні Житомирський міськвиконком розгляне питання про вартість проїзду в громадському транспорті

3 August 2019, 10:56

7 серпня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради. Початок – о 10.00 год.

Про це 2 серпня повідомив пресцентр міськради.

У порядку денному – 71 питання.

Зокрема, планують розглянути 3 «транспортних» питання, серед них – «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування». Окрім того, на розгляд виноситься «суміжне» питання – «Про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів послуг) в міському громадському транспорті», а також «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Житомирі».

Члени міськвиконкому також планують заслухати в.о. начальника комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Максима Манухіна й затвердити звіт про виконання показників фінансового плану ТТУ.

Окрім того, у порядку денному є питання про затвердження фінансових планів комунальних підприємств та низка «дитячих».

Нагадаємо, попереднє, позачергове засідання Житомирського міськвиконкому відбулося 2 серпня. На ньому, зокрема, погодили проведення фестивалю «Пісенний спас» на Михайлівській, де буде посадкова зона за благодійній внески.

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до проєкту рішення виконкому міської ради від 14 червня 2019 року, вартість проїзду в громадському транспорті Житомира планують підвищити: у трамваях і тролейбусах проїзд коштуватиме 5 грн, у маршрутках – 7 грн. Проте для безготівкового розрахунку діятимуть знижки.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком засідання  
Матеріали по темі