Фоторепортаж

Іграшковий супергерой на житомирських вулицях після дощу, позачергова сесія облради і дефіле «сонячної» моделі. Фото тижня

3 August 2019, 14:30

29 липня наш фотокореспондент відправилась до одного з найулюбленіших місць літнього відпочинку житомирян – Богунського кар’єру. Фоторепортаж.

30 липня більше сотні мешканців багатоповерхівок, які знаходяться навколо фонтану «Космонавт», що на Польовій у Житомирі, прийшли на виїзну нараду, щоб разом із представниками влади та проєктантами обговорити реконструкцію скверу. Після обговорень мер запропонував, аби кілька мешканців увійшли до робочої групи, яка контролюватиме хід виконання будівельних робіт та запросив на всі майбутні засідання щодо реконструкції.

30 липня іграшковий супергерой «поміряв» калюжі після тривалого дощу в Житомирі. Фоторепортаж.

31 липня Житомир.info придивився, як змінився інклюзивний майданчик на Київській, 13 у Житомирі за два місяці після відкриття. Фоторепортаж.

1 серпня відбулася позачергова сесія Житомирської обласної ради, яка тривала трохи більше трьох годин. Фоторепортаж.

2 серпня близько сотні людей зібрались на житомирському військовому кладовищі, щоб вшанувати пам'ять десантників, які загинули під час війни на сході України.

2 серпня ми «запросили» наших читачів на фотопрогулянку із «сонячною» зірковою супермоделлю з Житомира Оленкою Бахуринською.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня серпень  
Матеріали по темі