Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області рятувальники гасили палаюче авто, а в «бальзаківському» селі – свиноферму

4 August 2019, 11:41

Упродовж доби 3-4 серпня вогнеборці Житомирської області ліквідували 7 пожеж: гасили сараї, авто та недіючу будівлю свиноферми.

Про це 4 серпня повідомила пресслужба управління ДСНС України в Житомирській області.

3 серпня, об 11:20 год., до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в м. Чуднів. Про це рятувальників сповістили сусіди власників будівлі. Опівдні вихідного дня селяни порались по господарству і побачили густе задимлення на сусідньому подвір’ї.

На місці виклику вогнеборці встановили, що в приватному обійсті горить господарча будівля загальною площею 40 кв. м. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання в одному із підсобних приміщень будівлі, де горіло перекриття. Силами бійців ДСНС об 11:25 пожежу було локалізовано, а об 11:50 ліквідовано. Вогонь устиг знищити підсобне приміщення загальною площею 12 кв. м.

А на 110 км автодороги Київ – Чоп (Коростишівський район) в цей день у вантажівці Volvo загорілися колеса, пожежу рятувальникам вдалося оперативно загасити. Також бійці ДСНС врятували від знищення недіючу будівлю свиноферми загальною площею 600 кв. м., що в с. Верхівня Ружинського району. У пресслужбі зазначають, що пожежа була масштабною: тамтешні вогнеборці усю ніч боролись з полум'ям. (Як відомо, у селі Верхівня Ружинського району Житомирської області деякий час проживав французький романіст і драматург Оноре де Бальзак).

Крім того, упродовж минулої доби вогнеборці двічі ліквідовували займання грубих кормів в Овруцькому та Баранівському районах.

Внаслідок надзвичайних подій загиблих та травмованих не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2019 року в селі Глухів-Другий Радомишльського району Житомирської області пожежа спопелила будинок, в якому проживала багатодітна сім’я.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі