Події

У Житомирській області ВАЗ влобову зіткнувся з бусом: один водій загинув, дві жінки з дітьми отримали травми

5 August 2019, 11:45

Пізно ввечері у Чуднівському районі Житомирської області зіткнулися ВАЗ і бус. Четверо осіб, в тому числі двоє дітей, отримали травми, а водій легковика загинув.

Про це 5 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 серпня близько 22.20 у смт Великі Коровинці.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ-21053, 34-річний житель Київської області, рухаючись вулицею села, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen LT під керуванням 46-річного місцевого жителя», – інформують у поліції.

У результаті ДТП водій автомобіля ВАЗ загинув на місці події. Пасажири цього ж транспортного засобу, 29-річна жителька Чуднівського району та її 7-річний син отримали тілесні ушкодження та були ушпиталені до районної лікарні.

Також травми отримали пасажири Volkswagen, 42-річна жителька м. Бердичева та її 8-річна донька. Їм було надано медичну допомогу.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня 2019 року в селі Дениші Житомирського району 14-річний велосипедист потрапив під колеса автомобіля Fiat і загинув на місці пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Великі Коровинці Чуднівський район  
Матеріали по темі