Місто

У Житомирі на один день перекриють рух по вулиці Параджанова

6 August 2019, 14:20

У зв’язку з ремонтом рух по вулиці Параджанова у Житомирі знову перекриють.

Про це 6 серпня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«У зв’язку із проведенням робіт з капітального ремонту дороги по вул. С. Параджанова, з 07 серпня буде здійснено перекриття руху транспорту по вул. Параджанова від Київського шосе до АЗС КЛО», – йдеться у повідомленні.

Заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук у коментарі Житомир.info уточнив, що рух буде перекрито лише один день – 7 серпня.

На період проведення робіт рух тролейбусів буде направлено до залізничного вокзалу, а рух автобусів за маршрутами №№ 8, 19, 19-А буде перенаправлено в об’їзд по вул. Вітрука та вул. Корольова.

Кінцева зупинка автобусного маршруту № 19-А буде «АЗС КЛО» по вул. Параджанова.

Нагадаємо, 31 липня начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк зазначав, що підрядник виконав 50% робіт на Параджанова, передбачених договором.

Як повідомляв Житомир.info, 10 липня 2019 року на вулиці Параджанова розпочали другий етап укладання асфальту. Тож міська рада попереджала про часткове перекриття руху транспорту на відрізку від Київського шосе до АЗС КЛО у цей день. А з 11 по 14 липня було повне перекриття руху по зазначеній ділянці дороги. Маршрутки №19-а їхали через вул. Корольова до вул. Промислової (до АЗС КЛО), а тролейбуси – до залізничного вокзалу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Параджанова  
Матеріали по темі