Фоторепортаж

В Житомирській міськраді обговорюють подорожчання проїзду в громадському транспорті. Фоторепортаж

6 August 2019, 18:52

У сесійній залі Житомирської міської ради 6 серпня після 17:00 почалося громадське обговорення підвищення вартості проїзду на міських автобусних маршрутах та в електротранспорті.

Поговорити та послухати один одного прийшли місцеві активісти, які не пропускають жодного засідання сесій обласної чи міської рад, чиновники, депутати та приватні перевізники. Спікерами від місцевої влади були начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний та профільний заступник мера Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, 14 червня був оприлюднений проєкт рішення міськвиконкому, яким вартість проїзду в громадському транспорті Житомира планують підвищити: у трамваях і тролейбусах проїзд коштуватиме 5 грн, у маршрутках – 7 грн, а при безготівковому розрахунку діятимуть знижки.

Також у порядку денному обговорення є питання про нові умови конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та пропозиції щодо видів і вартості проїзних квитків (пакетів) в міському громадському транспорті.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, інформація про проведення громадських слухань була оприлюднена на сайті міськради після обіду 5 серпня. Всі три питання, які виносяться на обговорення, є у порядку денному чергового засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, запланованому на 7 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обговорення транспорт проїзд маршрутка  
Матеріали по темі