Фоторепортаж

Чим перекусити в житомирському гідропарку, коли зголоднів. Фоторепортаж

7 August 2019, 16:50

Прийшовши до житомирського гідропарку з ріднею, друзями або дітьми, голодним не залишишся. Одразу на зупинці відвідувачів зустрічають магазин-кафетерій та дерев’яні кіоски, де можна купити щось для швидкого перекусу. Хотдоги від 25 грн, кава, вода, морозиво та солодощі на будь-який смак.

Поряд – торгівля вареною «домашньою» кукурудзою, яка 7 серпня коштує 12-15 грн залежно від розміру. У кіосках в самому гідропарку – 20 грн.

Углиб центральної алеї точок продажу вуличної їжі стає більше. Кіоски, будиночки, магазини-хатки, металеві трейлери, лотки, велобудки – усі пропонують страви та напої на різний смак та гаманець.

Хотдоги класичний, французький, з мисливською ковбаскою – 25-38 грн, шаурма від 25 до 40 грн, свіжа випічка з витяжного тіста і начинками, лаваші з сиром, круасани, круглики та бурекаси, ковбаски гриль та солодка вата. А також напої - освіжаючі фруктові з льодом квас та мохіто по 3,50 грн за склянку, кава, шейки і капучино.

Нагадаємо, у 2017 році дохід комунального підприємства «Парк» від торгівельних точок, розміщених у гідропарку та парку імені Гагаріна, склав 180,7 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, рік тому фахівці Держпродспоживслужби у Житомирській області перевірили 93 місць несанкціонованої торгівлі продуктами харчування та вуличної їжі та не допустили до реалізації майже 800 кг продуктів.

Привабливі, «смачні» і креативні вивіски житомирських закладів харчування у серпні 2019 року тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фастфуд вулична їжа гідропарк кіоск  
Матеріали по темі