Місто

На Богунії в Житомирі перекрили воду та організовують підвіз

8 August 2019, 09:14

8 серпня через масштабні ремонтні роботи водоканалу в мікрорайоні Богунія у Житомирі буде організований підвіз води за двома маршрутами.

Про це 8 серпня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Нагадуємо, що 8 серпня 2019 року заплановано масштабні ремонтні роботи в районі Богунія, внаслідок чого район залишиться без води. У зв'язку з цим організовано підвіз води за двома маршрутами:
- район вулиць Всеволода Петріва, Офіцерської, Гетьмана Самойловича;
- мікрорайон БОСів», - інформує мерія.

Також 8 серпня 2019 року у зв’язку зі встановленням будинкових лічильників обліку води КП «Житомирводоканал» відключить водопостачання за наступними адресами:
- майдан Польовий, 18 (з 8:00 до 11:00),
- вул. Івана Мазепи, 2, 4 (з 11:00 до 15:30).

Заплановано роботи, де водопостачання перекривати не планується, за адресою вул. Святого Йоана Павла Другого, 31.

У водоканалі зауважують, що в процесі виконання робіт може виникнути ситуація, в якій буде необхідно перекрити воду, хоча раніше цього не планувалося.

Нагадаємо, 6 серпня водоканал і міськрада попереджали, що 8 серпня в нижній частині мікрорайону Богунія, за мостом, не буде води. Адреси тут.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня 2019 року мікрорайон Богунія залишився без води через аварію на водопровідній мережі. 25-26 липня 2019 року вимикали водопостачання на Маликова та частково в районі Богунія у Житомирі, бо водоканал проводив ремонтні роботи на мережі та зупиняв ІІІ підйом «Північно-Західний район».

6 серпня 2019 року директор КП «Житомирводоканал» прокоментував інформацію щодо погодинної подачі води через подорожчання електроенергії.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення Богунія  
Матеріали по темі