Влада

​Виконком збирається списати сім поламаних боксів, через які розповсюджували житомирську газету «Місто»

9 August 2019, 10:02

Житомирський виконком збирається списати 160 одиниць непридатної техніки, в тому числі – сім «антивандальних» боксів для розповсюдження газет.

Проєкт рішення житомирського виконкому «Про списання матеріальних цінностей» 8 серпня оприлюднили на сайті міської ради.

«Відповідно до Положення про порядок відчуження та списання майна, яке перебуває у власності територіальної громади м. Житомира (…) виконавчий комітет міської ради вирішив дозволити планово-фінансовому відділу Житомирської міської ради (начальник Борецька Н.В.) списати матеріальні цінності згідно з додатком», - йдеться у проєкті рішення, яке запропонують підтримати членам виконкому.

Контроль за виконанням цього рішення поклали на керуючу справами виконавчого комітету Житомирської міської ради Ольгу Пашко О.М. та начальника планово-фінансового відділу Житомирської міської ради Нілу Борецьку.

У переліку — комп'ютерна техніка, кондиціонери, друкарська машинка, проєктор, телефони, фотоапарати та 7 «засобів для безкоштовного розповсюдження газет» первісною вартістю 6356 грн за штуку.

Керуюча справами виконкому Ольга Пашко в коментарі Житомир.info 9 серпня пояснила, що мова йде про списану техніку, яка визнана експертизою непридатною для використання і на яку складені відповідні акти.

«Ця техніка зараз займає цілу кімнату. Що можна було, ми передали комунальним підприємствам і закладам, а цей список – це прилади і техніка, яка вже вийшли з ладу і не підлягають ремонту», - зауважила Ольга Пашко.

Вона підтвердила, що сім «засобів для безкоштовного розповсюдження газет» – це «антивандальні» бокси, які закуповувалися у 2016 році для роздачі оновленої газети «Місто», яка називалася «Твоє місто Житомир». Зі слів керуючої справами, бокси теж не придатні для використання і лежать розбиті.

«Хто поламав, не скажу. Може, люди, може, робітники, коли їх вантажили», - сказала Ольга Пашко.

Нагадаємо, у травні 2016 року в Житомирській мерії показали антивандальні бокси, через які розповсюджуватимуть оновлену газету «Місто». У червні 2019 виконком затвердив 7 адрес для встановлення боксів з газетою. У серпні 2016 городяни почали скаржитися, що бокси з газетою завжди порожні.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 влада Житомира вирішила ліквідувати комунальне підприємство «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» і випуск газети «Місто».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Місто" бокс газета виконком списання Пашко  
Матеріали по темі