Події

У Бердичівському районі патрульні зупинили водія-порушника на щойно вкраденому ВАЗі

9 August 2019, 11:29

Близько 4.00 ранку 9 серпня на автодорозі «Житомир — Могилів-Подільський» патрульні зупинили молодика на ВАЗ, бо той порушував Правила дорожнього руху. Спілкуючись з водієм, правоохоронці запідозрили, що автівка крадена. Здогади полісменів підтвердилися.

Про подію у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

У коментарі Житомир.info в патрульній поліції уточнили, що ВАЗ-2101 зупинили поблизу села Осикове Бердичівського району. Керував ним громадянин 1984 року народження. Під час спілкування з'ясувалось, що водій транспортного засобу не має при собі документів на авто, молодик також плутався у свідченнях щодо «походження» автомобіля.

«При перевірці по наявних базах патрульні з'ясували, що чоловік причетний до ряду крадіжок, а даний транспортний засіб мав пошкоджені замок дверей та запалювання. Це викликало підозру у патрульних щодо можливого незаконного заволодіння автомобілем ВАЗ-2101», – зазначають патрульні.

На місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи. Під час доставлення громадянина до Бердичівського міського відділу поліції і супроводження транспортного засобу до штрафмайданчика, близько 7.00 год., інспекторам поліції надійшло повідомлення щодо незаконного заволодіння автомобіля ВАЗ-2101 у Бердичівському районі. Як з’ясувалося, це і є затримане ними авто.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2019 року в ході спецоперації у Києві затримали міжрегіональну злочинну групу, яку підозрюють у викраденні більше 20 автомобілів на території п’яти областей, у тому числі і Житомирської.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВАЗ угон викрадення ПДР патрульний  
Матеріали по темі