Події

​На трасі в Житомирській області вигорів трейлер з побутовою технікою, водій з опіками в лікарні

9 August 2019, 12:26

На трасі в Чуднівському районі Житомирської області випадкова очевидиця повідомила рятувальників про пожежу у вантажівці DAF.

Про подію 9 серпня повідомив сайт управління ДСНС у Житомирській області.

«9 серпня о 01:24 від випадкової очевидиці подій до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Красносілка Чуднівського району горить причіп вантажного автомобіля. На місце події виїхав черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Чуднів. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що на проїжджій частині дороги горить причіп фури DAF з побутовою технікою (холодильники, газові плити, пральні машинки). Площа горіння склала 14 кв. м», - інформують рятувальники.

Причіп зайнявся під час руху. Водій розповів, що побачив в дзеркало заднього виду заграву, зупинився і виявив в тенті прогоріле місце. Чоловік намагався самостійно загасити полум’я, але оскільки прогорів тент і відбувся доступ кисню, вогонь миттєво перекинувся на товар в упаковці. Чоловік відчепив причеп. Сам отримав опіки і згодом був доправлений до районної лікарні, - зазначають рятувальники.

Пожежу ліквідували о 01:55, вогонь знищив причіп та побутову техніку, яка в ньому знаходилась. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, в лютому 2017 року на трасі Київ – Чоп загорілася вантажівка з будматеріалами, а у серпні 2017 - з побутовою електротехнікою.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2019 від удару з Opel в Житомирській області вибухнув заправлений газом ВАЗ, четверо людей отримали опіки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа причіп техніка DAF УДСНС  
Матеріали по темі