Влада

Президент доручив звільнити керівників двох райвідділів поліції в Житомирській області та пропонує Печененку написати заяву

12 August 2019, 12:18

Президент Володимир Зеленський під час наради в Олевській райдержадміністрації 12 серпня доручив звільнити керівників двох райвідділів поліції.

Про це він сказав після доповіді начальника Нацполіції Сергія Князєва щодо боротьби з незаконним видобутком бурштину.

«Хто такий «Пірат» Віктор Олійник? Є якісь кримінальні справи щодо цієї людини? Я не буду зараз називати всі прізвища, я думаю ці люди зараз нас слухають: найкращий варіант , щоб вони збирали свої речі і змінили країну свого життя, це буде для них найм’якший варіант. Керівників райвідділів поліції Олевського і Овруцького району я вас дуже прошу звільнити (звертаючись до Князєва)», - сказав Володимир Зеленський.

Він також запитував у начальника ГУНП Вячеслава Печененка про результати боротьби з незаконним видобутком бурштину та запропонував йому звільнитися.

«Я вам рекомендую дуже покинути свою посаду. Буду говорити з паном Аваковим та паном Князєвим. Може ви нормальна людина і в схемі не були, але ви не можете зробити нічого з «бурштинними піратами» Житомирської області», - наголосив президент.

Він також пообіцяв змінити голову обласного управління СБУ в Житомирській області. Крім того, Володимир Зеленський хотів почути звіт прокурора області Любомира Війтовича, але йому повідомили, що прокурор зараз знаходиться у відпустці.

Пряму трансляцію дивіться тут

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 12 серпня в Олевській райдержадміністрації проводить нараду щодо незаконного видобутку бурштину та представляє нового голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський Олевськ бурштин поліція ГУНП 
Матеріали по темі