Фоторепортаж

Як зустрічали Володимира Зеленського в Олевську та хто був на офіційній зустрічі. Фоторепортаж

12 August 2019, 18:34

12 серпня президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом побував у «бурштиновій столиці» Житомирської області – місті Олевськ, де представив нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка. Задовго до прибуття на главу держави очікували сотні людей, дехто з них ховався від спеки під парасольками. Нарешті майже опівдні президент вийшов з кортежу та зі свитою пройшов до будівлі РДА. Люди простягали до нього руки та фотографували на телефон.

У залі засідань Зеленський провів нараду щодо незаконного видобутку бурштину, яка почалася з доповіді голови Нацполіції Сергія Князєва. Під час наради прездент доручив звільнити начальників відділів поліції Олевського та Овруцького районів, запропонував начальнику ГУНП Вячеславу Печененку написати заяву на звільнення та повідомив про зміну керівництва обласного управління СБУ.

Також глава держави заявив, що начальник обласного управління лісового господарства Андрій Курінський – у схемі щодо незаконного видобутку бурштину, і також запропонував йому залишити посаду.

Хронологію візиту високопосадовця до Житомирської області пропонуємо переглянути у фоторепортажі Житомир.info.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський президент Олевськ нарада  
Матеріали по темі