Місто

​До переліку житомирських доріг, які збираються капітально відремонтувати, додали проспект Миру

12 August 2019, 19:04

До переліку з 19 майданів, вулиць і провулків Житомира, які збираються капітально відремонтувати у 2019 році, внесли проспект Миру (Богунія).

Відповідний проєкт рішення члени Житомирського міськвиконкому підтримали на позачерговому засіданні 12 серпня.

«Внести зміни до рішення виконкому від 2 серпня 2019 року №769, а саме – в перелік внести пункт 20 «капітальний ремонт дорожнього покриття проспекту Миру», - озвучив питання начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В'ячеслав Глазунов.


Додаток до проєкту рішення

Йдеться про велику ділянку – від майдану Визволення до готелю «Ялинка», - пояснив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Ми робимо великий проєкт по проспекту Миру – реконструкція від «Ялинки» до майдану Визволення. І є шанси отримати державне фінансування. По Бердичівській зараз проходить тендер, по другій ділянці – до вулиці Довженка, зараз буде робитися (вулиця) Корольова, вулиця Перемоги – до майдану Соборного. Робимо проєкт по вулиці Чуднівській, це вже на наступний рік. І проспект Миру – це також важливо», - пояснив міський голова і запропонував підтримати проєкт рішення. «За» проголосували всі присутні члени виконкому.

Нагадаємо, 5 серпня 2019 року стало відомо, що переможцем тендеру на капітальний ремонт вулиці Корольова в Житомирі стало приватне підприємство «Автомагістраль», яке зараз ремонтує у Житомирі вулицю Велику Бердичівську. Після завершення робіт по цій вулиці влада планує узятися за Чуднівську, причому мер зауважував, що в результаті перемовин «Автомагістраль» готова зробити деяку частину робіт у борг, щоб місто могло розрахуватися у 2020-му.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня 2019 року в міській раді поінформували, що капітальний ремонт центральних вулиць у Житомирі київська «Автомагістраль» розпочне з дороги на вулиці Перемоги. Її відремонтують за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка – за 4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: капремонт вулиця дорога виконком  
Матеріали по темі