Події

​Служба автодоріг дочекалася реакції житомирської поліції на лист щодо «кінця світу» на зупинках

13 August 2019, 12:45

Служба автомобільних доріг у Житомирській області отримала відповідь правоохоронців на повідомлення про вандалізм на зупинках.

Лист за підписом начальника Житомирського відділу поліції ГУНП Михайла Сороки, датований 2 серпня 2019 року, САД отримала 13 серпня, - повідомив сайт Служби.

«Сьогодні, 13 серпня, Служба автомобільних доріг у Житомирській області отримала відповідь від правоохоронних органів щодо пошкодження державного майна на автомобільних дорогах загального користування державного значення Житомирщини, а саме автопавільйонів, що знаходяться на балансі САД. Лист перенаправлено «до Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Житомирській області для прийняття законного рішення», - інформує пресслужба САД.

Скріншот з сайту Служби автодоріг

Нагадаємо, офіційне звернення до поліції за фактом псування павільйонів автобусних зупинок написами «Біопаспорт - штрих-код на лбу» та «Конца света не будет» Служба автодоріг направила 24 червня 2019 року, а 5 липня 2019 року її перенаправили на заступника начальника Житомирського відділу поліції. 8 серпня 2019 САД обурилася відсутністю реакції правоохоронців та закликала поліцію відреагувати на заяву свого керівника.

У коментарі, який Житомир.info отримав 9 серпня, речник ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що за фактом псування зупинок Житомирський районний відділ поліції відкрив кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна).

«Досудове розслідування перебуває на контролі Слідчого управління ГУНП у Житомирській області. Призначено низку слідчих заходів з метою встановлення обставин правопорушення та причетних осіб», - відповіла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2018 невідомі «прикрасили» 4 щойно відремонтовані придорожні павільйони в Житомирській області написами «Біопаспорт – штрих-код на лобі», після чого САД звернулася до поліції. 4 вересня 2018 року начальник Житомирського районного відділення Житомирського відділу Нацполіції Сергій Крошко щодо помальованих зупинок відповів САД, що причетних до правопорушення осіб неможливо встановити, оскільки відсутні свідки та очевидці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція зупинка САД напис  
Матеріали по темі