Місто

Чи до вподоби стиль спілкування президента житомирянам. Опитування

14 August 2019, 13:57

Відомо, що 12 серпня президент України Володимир Зеленський відвідав "бурштиновий" район Житомирщини — місто Олевськ, де зробив багато голосних кадрових звільнень: доручив звільнити начальників відділів поліції Олевського та Овруцького районів, змінити керівництво обласного управління СБУ, а начальникам ГУНП Вячеславу Печененку та обласного лісомисливського господарства Андрію Курінському запропонував залишити посади, що останній і зробив 12 серпня.

14 серпня журналісти Житомир.info поцікавилися в житомирян, як вони оцінюють візит президента на Житомирщину та чи подобається їм стиль спілкування Володимира Зеленського з чиновниками та публічні звільнення людей.


«‎Нормальний стиль, сучасний, без всяких штампів. Вільно спілкується з людьми. Я його позитивно сприймаю», - говорить Ольга.

«‎Оцінюю позитивно. Чим частіше «‎велике» керівництво буде приїздити в маленькі міста, особливо, якщо після таких приїздів будуть прийматися рішення, які покращать життя містян, то це добре. Я не спеціаліст, але вважаю, що звільняти треба. Якщо ці звільнення призведуть до покращення життя, то це добре. А яким шляхом будуть звільнювати, привселюдно чи ні, головне, аби по закону»‎, - каже Валерій.

«‎Точно не можу сказати, але мені не подобається, як він себе поводить. Якось грубо. Взагалі він тямуща людина. Будемо надіятись, що все буде добре», - ділиться Лариса.‎

«‎Хай частіше сюди приїжджає. Вірно робить. Нехай усіх гоне»‎, - запевняє Леонід.

«‎Це не в його компетенції на даний час, але як буде далі. Хочеться надіятися на краще, на позитивні зміни», - вважає Наталія.

«‎Як ми дійшли до такого життя, як маємо сьогодні, то я рахую, що він правильно робить. Корупцію потрібно викорінювати в нашій Україні»‎, - зауважує Алла.

«‎Ну, таке в нього бачення. Як він вважає за потрібне. Він Президент, може робити не зовсім правильні речі, але по іншому, можливо, не вміє чи не розуміє»‎, - говорить Валерій.

Відеосюжет про те, як «летіли шапки» на нараді в Олевську, тут, фоторепортаж, як зустрічали Володимира Зеленського та хто був на офіційній зустрічі 12 серпня, тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опитування Зеленський  
Матеріали по темі