Новини компаній

Як швидко та надійно отримати кошти?

14 August 2019, 17:22

Сучасній людині стало набагато простіше вирішувати фінансові труднощі, адже в неї є доступ до онлайн кредитування. Це дає змогу брати гроші в займ, не виходячи з дому, та витрачаючи на всі процедури не більше 20 хвилин. Потрібні гроші на терміновий ремонт, організацію свята чи раптові знижки на бажаний товар? У розв’язанні цих питань МФО можуть стати незамінним помічником та порадником. Головне, у користуванні швидкими позиками – дотримуватися фінансової дисципліни та вчасно сплачувати борг. У свою чергу права користувача гарантуються договором між ним та мікрокредитною організацією.

Займ

Чому Народна позика?

Онлайн-кредити стають ще доступнішими. Тепер не потрібно шукати, де більш лояльні умови, перевіряти документи кожної компанії, знаходити реальні відгуки. Народна позика вже зібрала та структурувала цю інформацію, аби ви не витрачали час. Сервіс надає своїм клієнтам список мікрофінансових організацій, серед яких можна вибрати одну чи кілька з найкращими умовами кредитування. Шукаючи, де взяти гроші в борг варто звернутися саме сюди, бо тут:

  • Доступний список найпопулярніших МФО та їхні правила (максимальна сума позики для нових и постійних клієнтів, терміни дії, відсоткова ставка, активні пропозиції тощо);
  • вся інформація актуальна та оновлюється в режимі онлайн;
  • користувачам надається лише надійна інформація, у кожної з представлених МФО заздалегідь перевіряється наявність ліцензії на фін. діяльність;
  • доступ до даних сервісу – безкоштовний;
  • сервіс дбає про безпеку своїх клієнтів, бо перевіряє стандарти шифрування інформації (сертифікат SSL, PCI DSS протокол).

Гроші в займ

Які переваги звернення до МФО?

Мікрофінансові послуги набувають все більшої популярності у клієнтів, це не дивно, вони мають низку незаперечних переваг. Ось основні:

  • Онлайн-позики спрощують життя, не потрібно йти до банку, займати черги чи спілкуватися з менеджерами – всі фінансові операції відбуваються за допомогою Інтернету. Без вихідних та свят.
  • Перші позики зазвичай видають під нульові або мінімальні відсотки. Тому стати новим клієнтом МФО – вигідно.
  • Ви зберігаєте конфіденційність, ніхто зі знайомих чи родичів не дізнається, що ви берете в борг. Компанії добре дбають про безпеку даних своїх клієнтів.
  • Оформлення заявки відбувається дуже швидко. А рішення по ній приймається автоматично, тому клієнт може бути впевнений, що його звернення розглядали неупереджено.
  • Щоб взяти займ онлайн не потрібні банківські довідки чи довідки про доходи, лише паспорт та ІПН.
  • Завдяки вбудованому калькулятору клієнт одразу бачить доступну суму та термін, за який її потрібно погасити.

Висновок

Більшість МФО видають позики на термін до місяця. Перший займ звичайно не перевищує 2-3 тисячі гривень, повторний – до 15000 грн. Онлайн кредит може взяти кожен повнолітній громадянин, не виходячи з дому. Головний плюс сервісів – відсутність прихованих комісій.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі