Події

За рішенням Житомирського суду примусово видворили молдованина, який відсидів 15 років за тяжкий злочин

15 August 2019, 09:20

У Житомирській області примусово видворили іноземця, якому рішенням Корольовського суду заборонили в’їзд на територію України на п’ять років.

Про це 5 серпня повідомив сайт Управління Державної міграційної служби у Житомирській області.

«Працівники Управління ДМС в області продовжують активно проводити відповідні заходи з протидії нелегальній міграції, сприяють виявленню низки протиправних діянь, які суперечать вимогам чинного законодавства про правовий статус іноземців і осіб без громадянства. Так, 2 серпня 2019 року працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення обласного Управління у співпраці з Державною прикордонною службою через пункт пропуску «Могилів Подільський», що на українсько-молдавському кордоні, здійснено виконання рішення Корольовського районного суду м. Житомира про примусове видворення гр. Молдови Г. до країни походження», - інформує сайт.

Зазначається, що зазначений іноземець після відбування покарання у вигляді 15 років позбавлення волі за вчинення особливо тяжких злочинів, передбачених ч.2 ст.115 та ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України, не мав законних підстав перебування в Україні та продовжував подальші протиправні дії.

Передувало примусовому видворенню громадянина Г. рішення того ж суду про заборону в’їзду його на територію України строком на п’ять років та поміщення останнього до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців для проведення процедури ідентифікації.

Нагадаємо, у серпні 2018 року в поліції Житомирської області розповіли, як протидіють «кримінальній міграції» та вичисляють іноземних «авторитетів».

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2019 року в Житомирі затримали трьох кавказців, які обкрадали автомобілі на парковці біля торговельно-розважального центру, а також виявили двох камерунських студентів-нелегалів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: видворення іноземець УДМС  
Матеріали по темі