Місто

​Житомирський драмтеатр хоче новий сайт з функцією онлайн-продажу квитків, але тендер не відбувся

16 August 2019, 15:00

Житомирський академічний муздрамтеатр провів тендер на закупівлю розробку нового сайту. Торги на суму 63 тисячі гривень оголосили 11 липня 2019 року, участь у ньому взяли два ФОПи.

Новий сайт буде сучаснішим, місткішим та з функцією онлайн-продажу квитків, - сказала в коментарі Житомир.info генеральний директор Житомирського драмтеатру Наталія Ростова.

«Сайт драмтеатру застарілий, він робився близько 10 років тому в традиційному для всіх драмтеатрів кольорі – бордовому. Він не вміщує всю ту інформацію, яку ми хочемо донести глядачеві. Ми хочемо додати спокійніших тонів, рожевих відтінків, змінити логотип. Щоб він був більш індивідуальний і відповідав концепції оновленого драмтеатру. Крім того, додати функцію онлайн продажу квитків, тому що сучасний глядач хоче вибрати місце і купити квиток, не встаючи з дивану», - пояснила Наталія Ростова.

Аукціон провели 26 липня та визначили переможця – ФОПа Чернова Сергія Анатолійовича. Довгий час переможець очікував рішення тендерного комітету, однак 15 серпня 2019 року з’явилася інформація про відхилення обох пропозицій. У протоколах пояснюється – через неподання учасниками всіх необхідних документів.


У Житомирського драмтеатру є свій сайт і сторінка у фейсбуці, яка періодично наповнюється новинами та публікаціями з інших сайтів. На сайті здебільшого розміщається афіша театру:


Нагадаємо, у червні 2019 року у драмтеатрі урочисто закрили ювілейний 75-й театральний сезон, новий традиційно розпочнеться у жовтні.

Яким у 2018 році був чистий дохід Житомирського драмтеатру і на що витратили найбільше, читайте тут.

Інтерв’ю з гендиректоркою Житомирського драмтеатру Наталією Ростовою за лютий 2019 читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: драмтеатр квиток сайт тендер  
Матеріали по темі