Події

​Три відділення рятувальників до ранку приборкували пожежу в цеху поблизу Бердичева: згорів дах, станки та дошки

17 August 2019, 10:06

Вночі 17 серпня у селі Дубова поблизу Бердичева сталася пожежа в деревообробному цеху. Пожежники гасили полум’я до світанку. За цей час вогонь встиг знищити покрівлю, станки та 10 кубометрів дощок.

Про це 17 серпня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«17 серпня о 03:33 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в деревообробному цеху в с. Дубова Бердичівського району. Про це рятувальників сповістив працівник об’єкту, який виявив загоряння в середині приміщення. Пожежа встигла поширитися на дах. Чоловік одразу викликав рятувальників та намагався самотужки загасити займання за допомогою вогнегасника та води», - йдеться у повідомленні.

На гасіння пожежі було направлено відділення вогнеборців 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На місці події вони з’ясували, що вогонь вже встиг охопити цех на площі 200 кв.м. (площа самої будівлі 480 кв.м). Крім того, полум’я в будь-яку мить могло перекинутися на будівлю охорони, що розташоване на відстані 5-ти метрів від палаючого цеху. Враховуючи велике пожежне навантаження (в приміщенні знаходилися технологічне обладнання та близько 10 куб.м дощок), площу займання та відсутність поблизу вододжерела, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів.

«Зусиллями 3 відділень рятувальників пожежу локалізовано о 04:09 та о 07:00 – ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю, деревообробні станки та 10 куб. м дощок. Бійці ДСНС запобігли розповсюдженню полум’я на більшу площу. До ліквідації пожежі залучалося 15 рятувальників та 4 одиниці пожежної техніки. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, 15 серпня на Мальованці у Житомирі під час пожежі в будинку вибухнув балон з фарбою, в результаті цього 14-річний хлопець отримав опіки обличчя та шиї.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня 2019 року на вулиці Селецькій у Житомирі горіли одразу три балкони розташованих одна над одною квартир. Мешканців сусідніх осель евакуювали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа цех Бердичів  
Матеріали по темі