Події

На перехресті біля Старого бульвару в Житомирі вантажівка підім’яла легковик

18 August 2019, 12:16

17 серпня у Житомирі на перехресті вулиць Івана Кочерги та Великої Бердичівської, що на початку Старого бульвару, сталася ДТП.

Про це Житомир.info вранці 18 серпня розповіла читачка. За її словами, в аварії, що трапилась близько 20.00, зіштовхнулись вантажівка мережі «АТБ» та легковий автомобіль. На місці події працювали патрульні.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області журналісту Житомир.info підтвердили інформацію про зазначену дорожньо-транспортну пригоду, додавши, що внаслідок аварії ніхто не постраждав.

«О 21.25 17 серпня надійшов виклик, що на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Кочерги водій, 1984 року народження, керуючи транспортним засобом MAN, не надав переваги в русі легковому автомобілю Renault, який наближався з правого боку, та скоїв зіткнення з ним. В результаті ДТП ніхто не постраждав, але транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками і на водія MAN було складено протокол за ст. 124 КУпАП», - повідомили в патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2019 року в селі Підлуби Ємільчинського району Daewoo Lanos намагався обігнати автівку і в лобову зіштовхнувся з DAF, у результаті аварії водій легковика загинув на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП бульвар вантажівка  
Матеріали по темі