Події

​У Миколаєві затримали бердичівського «блогера», який побив ветерана АТО та переховувався від правоохоронних органів

18 August 2019, 15:19

Миколаївські оперативники управління кримінального розшуку затримали фігуранта, якого розшукували хмельницькі поліцейські. Затриманим виявився 32-річний мешканець Бердичева на прізвиська «Малиш» і «Турик», відомий своїми скандальними відео у соцмережах, зокрема, на одному з яких він вчиняє хуліганські дії та б’є ветерана АТО.

Про це 18 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Миколаївській області.

«За скоєння хуліганських дій раніше судимий за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами 32-річний мешканець Бердичева переховувався від хмельницьких правоохоронців у Миколаєві. Зловмисник, який має кримінальні прізвиська «Малиш» і «Турик», намагається вести активну діяльність у соціальних мережах. Також відомо, що 26 липня «блогер» під Житомиром вчиняв хуліганські дії та побив ветерана АТО, що також стало об’єктом численних публікацій в онлайн-виданнях», - йдеться у повідомленні.

Відео ГУНП в Миколаївській області

Тож, маючи санкціоноване ухвалою суду доручення Хмельницького ГУНП на затримання вказаного зловмисника з метою його приводу до суду, миколаївські оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області, разом із співробітниками спецпідрозділу поліції особливого призначення затримали підозрюваного та направили його до Хмельниччини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліганство АТО бійка розшук Бердичів блогер  
Матеріали по темі