Політика

​Спортивне поле на Героїв Десантників стане стартом для майбутніх житомирських чемпіонів, — Борислав Розенблат

19 August 2019, 13:24

17 серпня у Житомирі за адресою вул. Героїв Десантників, 11 відкрили новий спортивний майданчик. На ньому можна грати у футбол, баскетбол та займатися на тренажерах. Це спортивне поле побудували у рамках програми, яку 2018 року започаткував народний депутат України Борислав Розенблат.

«Треба робити все, щоб наша молодь розвивалася, займалася спортом, досягала у ньому високих результатів. Сьогодні тут зібралося багато щасливих дітей, підлітків, спортсменів і спортсменок. Задля цього ми й започаткували цей проєкт. Люди прийшли цілими родинами займатися спортом! Переконаний, спортивне поле на Героїв Десантників, 11 стане стартом для майбутніх житомирських чемпіонів!» - наголосив під час відкриття Борислав Розенблат.

Цей спортивний майданчик складається із двох зон – футбольно-баскетбольного поля та території, де є спортивні тренажери, які тренують усі групи м’язів. Вартість спортивного поля склала близько 1 млн 600 тис. грн, з них 1,58% – це кошти міського бюджету, решта – держсубвенція, яку вдалось направити у Житомир за ініціативи Борислава Розенблата.

«Раніше тут була пустка та бур’ян, а сьогодні ми всі сюди приходимо з дітьми. Вони тут грають, батьки на лавах спостерігають, або самі займаються на тренажерах , спілкуються між собою. Не віриться, що у нас на районі таке побудували!» - говорить житомирянка Аліна.

«Ми приходимо сюди з друзями грати у футбол чи баскетбол, нам тут дуже подобається, є світло, гарне покриття», - розповів школяр Дмитро.

Показові виступи для житомирян провели гравці Баскетбольного жіночого клубу «Каліпсо» та Баскетбольного клубу «Житомир».

«Дуже приємно, що баскетбол та спорт у Житомирі розвивається. Раніше з цим була дуже сумна ситуація, а тепер дітям є де тренуватися та проводити час, а не ходити по вулицях. Тепер у дітей є перспективи для розвитку, можливо, справді чиясь видатна спортивна кар’єра розпочнеться якраз з цього спортивного майданчика», - розповів тренер баскетбольного клубу «Житомир» Юрій Горєнков.

Цьогоріч, у рамках проєкту, в місті уже відкрили чотири спортивних поля з адресами: вул. Київська,13; вул. Вітрука, 31; вул. Отаманів Соколовських, 7 та вул. Б.Тена 100/102.

Пресслужба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі