Події

Хулігана з Бердичева, який побив учасника АТО, взяли під варту з можливістю застави

19 August 2019, 13:56

У Хмельницькому взяли під варту блогера, який зафільмував на відео свої знущання над ветераном АТО.

Про це 19 серпня в соцмережі повідомила пресслужба МВС України.

У якості запобіжного заходу Хмельницький міськрайонний суд обрав йому тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 40 140 гривень.

«Укінці липня поточного року соціальні мережі та ЗМІ облетіло відео, на якому скандальний блогер на камеру знущається над учасником АТО та б’є його. Ролик було знято таким чином, що важко було визначити, у якому місці це відбувається, до того ж, жодних заяв про подібне правопорушення в жодній із областей на той момент зареєстровано не було», - починається допис.

Уважно дослідивши відеоматеріали та співставивши факти, детективи з Хмельницького відділу поліції встановили, що подія відбувалася у місті Хмельницькому, та одразу розпочали кримінальне провадження.

«Наступним кроком у розслідуванні став пошук потерпілого. До цього процесу долучилися і слідчі, і працівники кримінальної поліції, і дільничні офіцери. І це дало свій результат – учасника АТО з відео впізнали та знайшли. Чоловік після інциденту дійсно нікуди не звертався із скаргою з цього приводу, але після спілкування з правоохоронцями вирішив написати заяву про злочин, аби зловмисник відповів перед законом за свої дії», - інформує сайт МВС.

Далі детективи зібрали доказову базу та добилися, аби блогеру заочно оголосили підозру та суд дав дозвіл на його затримання. Паралельно з цим працівники кримінальної поліції та кіберполіції працювали над встановленням місця знаходження підозрюваного, який ретельно переховувався, постійно переїжджаючи з місця на місце.

«Спільними зусиллями хмельницької та миколаївської поліції скандального блогера затримали у Миколаєві та доставили до Хмельницького. У якості запобіжного заходу Хмельницький міськрайонний суд обрав блогеру тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 40 140 гривень», - йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, 18 серпня 2019 року стало відомо, що в липні цього року за скоєння хуліганських дій відносно учасника АТО затримали 32-річного бердичівлянина, відомого за прізвиськами «Малиш» і «Турик». Чоловік веде відеоблоги в соцмережі. Був судимий за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю та вибухівкою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліган АТО бійка розшук Бердичів блогер  
Матеріали по темі