Події

Поблизу Житомира майже чотири доби лежить перевернута автоцистерна з газом

19 August 2019, 15:29

На «кільці» дороги, що веде до села Левків Житомирського району, вже не один день лежить перевернута вантажівка.

Про це 19 серпня Житомир.info повідомив водій, який проїжджав зазначеною ділянкою дороги 18 та 19 серпня.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли, що вантажний автомобіль перевернувся внаслідок ДТП ще 15 серпня. Фура з цистерною, заповненою газом, прямувала до автозаправної станції.

«Газовоз перекинувся о 21.45 год. 15 серпня. Про ситуацію проінформовані відповідні служби. Власнику також про це відомо, 16 серпня він був на місці події. Туди «приганяли» автомобіль, аби за допомогою насосів перекачати в нього газ, однак з певних технічних причин зробити цього не вдалося. Ночами на місці події працював екіпаж патрульних, аби ніхто не в’їхав у цю автоцистерну. Зараз вона жодної загрози не несе, витоку газу немає», – близько 14.00 повідомили у патрульній поліції.

Заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області з реагування на надзвичайні ситуації Олег Держанівський підтвердив, що цистерна не отримала пошкоджень внаслідок ДТП.

«Дійсно, власники автомобіля планували перекачати газ в іншу ємність. Під час цього там чергував пожежний автомобіль, однак перекачка виявилася неможливою з якихось причин. Ми готові у будь-який момент прибути і, виконуючи наші прямі обов’язки, забезпечити пожежну безпеку наслідків дорожньо-транспортної пригоди. Витікання газу там немає, цистерна герметично закрита, вона неушкоджена», – запевнив Олег Держанівський.

Як повідомляв Житомир.info, 30 липня 2019 року на трасі поблизу Бердичева Житомирської області перекинулась фура з палетами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія автоцистерна газ газовоз  
Матеріали по темі