Події

На дорозі біля Житомирської міськради б’є потужний «гейзер»

20 August 2019, 11:22

20 серпня у Житомирі на на проїжджій частині вулиці Великої Бердичівської, біля міської ради, з’явився «гейзер».

Про це близько 11.00 год. 20 серпня Житомир.info повідомили читачі та надіслали фото з місця події. На знімках видно, що вода тече з каналізаційного люка.

У коментарі Житомир.info головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін зазначив, що «гейзер» утворився у зв’язку з поривом на водогоні.

«На Великій Бердичівській, 7 – порив. Бригада працює. Я теж зараз туди їду», – прокоментував Сергій Єрьомін.

Згодом у КП «Житомирводоканал» повідомили, що ремонтні роботи за вказаною адресою триватимуть до кінця дня. У водоканалі також уточнили, що у зв’язку з поривом на Великій Бердичівській відкрили два гідранти, один з них – на перехресті з Михайлівською.

«З метою ліквідації наслідків аварійної ситуації, яка виникла у будинку, що знаходиться за адресою вул. Бердичівська, 7, відкрито пожежні гідранти на розі вул. В. Бердичівська – вул. Театральна та вул. В. Бердичівська – вул. Михайлівська. Водопостачання міста здійснюватиметься у звичному режимі. Роботи триватимуть до кінця дня», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2019 року подібний «гейзер» бив з люка на перехресті вулиць Грушевського та Мазепи в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода порив  
Матеріали по темі