Події

​Коростенський суд узяв під варту іноземця, який «приручав» кохану електрошокером і вивіз її за кордон

21 August 2019, 16:16

Іноземця, якого 18 серпня 2019 року затримали в Коростені Житомирської області за викрадення та утримання за кордоном 25-річної дівчини, яка уникала стосунків з ним, узяли під варту.

Про це 21 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області, додавши коротке відео моменту затримання чоловіка.

«20 серпня Коростенський міськрайонний суд виніс ухвалу про застосування до підозрюваного запобіжного заходу - тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення грошової застави. Нагадаємо, 18 серпня у м. Коростені правоохоронці затримали 45-річного іноземця за підозрою у позбавленні волі місцевої жительки та примусовому вивезенні за кордон», - інформує поліція.


Нагадаємо, молода жінка відмовилася зустрічатися з чоловіком, який мав запальний і дещо агресивний характер. Тоді він за допомогою хитрощів та електрошокера змусив її залишити Україну і приїхати на його батьківщину. Дівчині вдалося вирватися з неволі на початку серпня, вона відразу звернулася до правоохоронців.

Досудове розслідування проводиться відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України – ч.2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.1 ст. 147 (Захоплення заручників) та ч.3 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року житомирські прикордонники затримали громадянку Молдови, яку розшукував Інтерпол за торгівлю людьми, а в березні 2019 у Коростишеві СБУ затримала чоловіка, якого розшукував Інтерпол за організацію міграції нелегалів до країн ЄС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд торгівля людьми експлуатація поліція  
Матеріали по темі