Політика

​Голова Хорошівської райдержадміністрації Галина Ширченко у програмі «Політична кухня»

22 August 2019, 18:01

Хто сказав, що місце жінки на кухні, а політика – це суто чоловіча справа? Розвіюємо гендерні стереотипи, запрошуючи на “Політичну кухню” відомих на Житомирщині політиків та політикинь та громадських діячів та діячок.

«Політична кухня» - проєкт, який виходить на Житомир.info щочетверга о 18:00. Відомі жителі нашої області за приготуванням цікавих страв діляться секретами власного успіху. Гість випуску – Галина Ширченко - голова Хорошівської РДА.



Програма виходить в рамках проєкту «Просування участі жінок в політиці та протидії сексизму в Житомирській області» громадської організації "Інститут Креативних Інновацій", який спрямований на подолання основних бар’єрів на шляху до збільшення політичної участі жінок в області, шляхом інформаційної та просвітницької підтримки жіночого лідерства та заохочення жінок до політичної участі в громадах. Проєкт реалізовується в рамках програми Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин (НДІ) за підтримки Фонду розвитку ефективного врядування Великої Британії. Думки висловлені тут належать авторам та не обов'язково відображають погляди Департаменту міжнародного розвитку або Уряду Її Величності".

Житомир.info – інформаційний партнер проєкт

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Політична кухня Ширченко  
Матеріали по темі