Місто

Біля пам’ятника Корольову в Житомирі урочисто підняли жовто-блакитний стяг

23 August 2019, 09:27

На майдані імені Сергія Корольова, біля адмінбудівлі Житомирської облдержадміністрації, вранці 23 серпня відбулося урочисте підняття Державного Прапора України.

До церемонії долучилися представники влади, духовенства, військові та матері воїнів, загиблих в АТО/ООС.

Подробиці – у сюжеті

Нагадаємо, проєкт рішення виконкому Житомирської міської ради «Про відзначення Дня Державного Прапора та 28-ї річниці незалежності України» був оприлюднений на сайті міськради 19 липня.

7 серпня на черговому засіданні Житомирського міськвиконкому в.о. начальника управління культури міської ради Наталія Марчук доповіла про цьогорічні святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності, зазначивши, що 23 серпня відбудеться урочиста хода військових від майдану Корольова до Алеї героїв, а 24-го всі заходи проведуть у парку.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році 23 серпня на майдані Корольова урочисто піднімали державний прапор, а потім на військовому кладовищі поіменно згадали героїв АТО та вшанували їх пострілами вгору. У День Незалежності житомирянин Віктор Прокопенко встановив усеукраїнський рекорд, протягнувши три пожежні машини, а кілька десятків житомирян долучились до спільного виконання «Гопака» після того, як написали диктант про Житомир і помолилися за Україну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прапор День Прапора  
Матеріали по темі