Влада

Аваков розпорядився звільнити очільника ГУ Нацполіції в Житомирській області

23 August 2019, 14:41

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив керівнику Національної поліції Сергію Князєву до кінця дня 23 серпня звільнити керівників чотирьох головних управлінь Нацполіції і подати пропозиції щодо нових кандидатур на ці посади. Мова йде про керівників ГУНП в Львівській, Закарпатській, Запорізькій та Житомирській областях.

Про це йшла мова під час колегії МВС щодо діяльності правоохоронних органів, яка відбулась 23 серпня.

«Ми обговорювали, що після підсумків ми будемо робити висновки і говорити про відповідальність. Я прошу конкретно відповісти, по яким областям ви маєте найгірші показники, по яким маєте нарікання, щоб ми зробили ці висновки», - звернувся до Сергія Князєва міністр внутрішніх справ.

«Зважаючи на сукупність допущених недоліків в організації роботи з протидії злочинності, є суттєві нарікання до керівників наступник головних управлінь: Львівської, Закарпатської, Запорізької, Житомирської областей. Я готовий прийняти кадрові рішення щодо керівників головних управлінь в цих зазначених областях», - запевнив керівник Національної поліції України.

Після цього Арсен Аваков зазначив, що до кінця дня – 23 серпня очікує відповідних подань щодо звільнення вказаних керівників та пропозицій щодо кадрових змін в зазначених областях.

«Шановні офіцери, я з повагою ставлюся до тієї роботи, яку ви зробили і робите, з повагою, але не такою, щоб заплющувати очі на ті недоліки, з якими ми не можемо миритися. Тому я вважаю, що тут має бути відповідальність і ці керівники повинні знайти іншу працю. Сергію Миколайовичу, я очікую від вас відповідних подань до кінця сьогоднішнього дня і пропозиції по кадровому складу по цим областям», - попросив Арсен Аваков.

У відповідь на це Сергій Князів запевнив, що вже по завершенню колегії він невідкладно дасть відповідні розпорядження і документи надасть міністру.

Нагадаємо, головне управління Національної поліції в Житомирській області з 24 травня 2016 року очолює Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2019 року під час наради в Олевській райдержадміністрації Житомирської області з питань нелегального видобутку бурштину президент Володимир Зеленський доручив звільнити начальників відділів поліції Олевського та Овруцького районів, запропонував начальнику ГУНП Вячеславу Печененку написати заяву на звільнення та повідомив про зміну керівництва обласного управління СБУ.

19 серпня президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення керівника управління СБУ в Житомирській області Віктора Панасюка та призначив нового начальника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко звільнення ГУНП Аваков  
Матеріали по темі