Події

Під час сварки на Короленка у Житомирі чоловік вистрелив жінці у голову

27 August 2019, 13:39

У Житомирі патрульні затримали чоловіка, який з пневматичного пістолета вистрелив у голову жінці.

Про це 27 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

25 серпня, близько 18-ї години, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Короленка відбулась стрільба.

«Інспектори поліції оперативно прибули на місце виклику та виявили, що громадянин здійснив постріл з пневматичної зброї з близької відстані в голову іншої особи. Патрульні поліцейські затримали чоловіка, який, імовірно, наніс тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні.

На місці події працювали слідчі міського відділу поліції, громадянку, яка отримала тілесні ушкодження, забрала «швидка».

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що обоє учасників конфлікту є місцевими жителями.

«Вказана подія мала місце близько 18 години 25 серпня у Житомирі. Попередньо, на ґрунті раптово виниклого конфлікту житомирянин, 1974 року народження, спричинив тілесні ушкодження жительці обласного центру, 1952 року народження. Усі обставини з'ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження», – поінформували у відділі комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2019 року на одній з вулиць міста Коростишева Житомирської області стався конфлікт між трьома місцевими жителями, що продовжився бійкою. У результаті один з чоловіків застосував пристрій для відстрілу гумових куль. Медична допомога знадобилася усім трьом учасникам інциденту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя поранення пневматична зброя  
Матеріали по темі