Події

У Житомирській області розшукали зниклого підлітка: сидів у сусідському хліві, обмастившись болотом

28 August 2019, 09:51

Правоохоронці розшукали 13-річного підлітка Івана Мошківського, який залишив домівку та більше доби не повертався.

Про те, що хлопця знайшли, вранці 28 серпня повідомила ювенальна превенція Житомирської області.

З’ясувалося, що підліток увесь цей час перебував у сусідському хліві, спостерігаючи, як правоохоронці з собаками та односельчани його шукають.

«У вечері 26.08.2019 до Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що після сварки з матір’ю пішов з дому та не повернувся малолітній хлопець. Коли надходить звернення про безвісне зникнення дитини, це завжди надзвичайна подія і до пошуків задіюється весь особовий склад відділення поліції та службовий собака. До пошуків долучилися й мешканці села. Майже добу поліцейські та небайдужі громадяни розшукували хлопця. Увесь цей час він переховувався поблизу свого будинку та спостерігав за пошуками, щоб збити зі сліду службового пса обмастився болотом та заховався у сусіда в хліві», – розповідають у ювенальній превенції.

Проте поліцейські знайшли та повернули хлопця додому. Нині з дитиною та батьками працює інспектор ювенальної превенції.

У ювенальній превенцій Житомирської області Житомир.info підтвердили, що мова йде про зниклого 26 серпня 13-річного Івана Мошківського.

У відділі комунікації поліції Житомирської області Житомир.info уточнили, що хлопця знайшли близько 20.00 год. 27 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, 27 серпня 2019 року відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив, що 26 серпня пішов з дому та не повернувся житель Овруцького району Житомирської області Іван Мошківський. Правоохоронці розшукували хлопця та просили громадян повідомляти будь-яку інформацію щодо місця його перебування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція ювенальна превенція Іван Мошківський  
Матеріали по темі