Влада

Голова Житомирської ОДА пообіцяв «перезавантаження» адміністрації і звільнення своїх заступників

28 August 2019, 11:27

Найближчим часом буде звільнений з посади заступник голови Житомирської облдержадміністрації Олексій Ясюнецький та інші заступники.

Про це на пресконференції 28 серпня сказав новий голова ОДА Віталій Бунечко.

«Згідно з законом, написані заяви всіма трьома заступниками. На цьому тижні буде звільнений Олексій Ясюнецький. Але. Якщо я тут залишусь один, я втопну. Хтось повинен виконувати технічну роботу (…).Є мінімум два кандидати на посади заступників. Є спеціальна комісія в Офісі президента. На даний момент частина заступників пройшла процедуру, друга частина пройде співбесіду найближчим часом. І тоді буде прийнято рішення спільно з Офісом президента і новим Кабінетом міністрів, і робота обласної адміністрації не буде зупинятися. Буду один — значить, буду один «дубасити». Але перезавантаження буде», - пообіцяв Бунечко.

Також новий голова ОДА пропонує звільнитись начальнику управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роману Крисюку і начальнику Служби автодоріг у Житомирській області Геннадію Савченку, які раптово пішли на лікарняний.

Станом на 28 серпня в голови Житомирської ОДА три заступники: Ярослав Лагута, Олексій Ясюнецький та Роман Щебетов:



Скріншот із сайту ОДА від 28 серпня 2019

Детальніше дивіться в сюжеті

Нагадаємо, на своїй першій у житті пресконференції 28 серпня Віталій Бунечко запевнив "активістів", що не цікавиться ільменітами, та повідомив, що вже зареєструвався у фейсбук. Цього дня стало відомо, що в ОДА оголосили конкурс на посаду прессекретаря Віталія Бунечка.

Як повідомляв Житомир.info, нового голову Житомирської обласної адміністрації Віталія Бунечка 12 серпня 2019 року представив президент Володимир Зеленський на нараді в місті Олевськ Житомирської області. На першій нараді в ОДА новопризначений голова пообіцяв бути відкритим для спілкування та перебудувати роботу адміністраціїадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко пресконференція ОДА  
Матеріали по темі