Події

​У Житомирській області 8-річний велосипедист вискочив назустріч ЗІЛу: дитина в лікарні

28 August 2019, 12:02

У селі Великий Яблунець Ємільчинського району 8-річний хлопчик на велосипеді вискочив назустріч ЗІЛу. Дитина отримала травми і була доставлена до лікарні.

Про це 28 серпня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 13 години 27 серпня у с. Великому Яблунці. Маленький велосипедист раптово вискочив з-за повороту, і водій ЗІЛа не встиг зупинити вантажівку. Дитина з отриманими травмами у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що 8-річний місцевий житель, рухаючись по сільській вулиці на велосипеді, раптово повернув ліворуч на сусідню вулицю, де у цей час рухався вантажний автомобіль ЗІЛ-ММЗ під керуванням 50-річного жителя с. Рудні Іванівської. Через несподівану появу перед автомобілем маленького велосипедиста водій екстрено загальмував і з’їхав у лівий кювет проїзної частини, однак зовсім уникнути зіткнення не вдалося.

«Унаслідок вказаної ДТП хлопчик отримав травму ноги та був доставлений до медичного закладу для надання необхідної допомоги. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування», - додали в поліції.

Нагадаємо, 19 липня 2019 року у Бердичеві юнак на скутері наїхав на 8-річну велосипедистку, яка везла молодшого товариша. Діти потрапили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2019 року на вулиці Домбровського у Житомирі маршрутка збила 8-річного хлопчика, який раптово вибіг на дорогу з-за припаркованого буса. Відео з реєстратора дивіться тут. Дитина отримала травми і була доставлена до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипед дитина ЗІЛ  
Матеріали по темі