Влада

Голова Житомирської ОДА пропонує звільнитися двом начальникам, які відповідають за будівництво доріг (уточнено)

28 August 2019, 13:13

Начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк замість призначеного візиту в голови ОДА пішов до лікарні.

Про це на пресконференції 28 серпня розповів новий голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

«Стосовно лінійних підрозділів. Сьогодні я почав заслуховувати начальників департаментів та управлінь. Найбільше нарікань, і це всі скажуть, на роботу управління дорожнього будівництва та інфраструктури. Я сьогодні на 10 ранку запросив до себе пана Романа Крисюка, щоби запропонувати йому звільнитися із займаної посади. Ви думаєте, прийшов? Ні, він пішов у лікарню. Людина захворіла. Я бажаю Романові видужати, якщо людина захворіла, а може, просто пішла когось відвідати. Прийти, написати заяву на звільнення, бо, як казав президент, потрібно ще буде проходити паспортний і митний контроль. Те саме я хочу запропонувати зробити пану Геннадію Савченку (начальник Служби автодоріг у Житомирській області, - ред.). П'ятнадцять днів я на посаді, людина чи у відпустці, чи хворіє… дивний збіг якийсь. Не розумію. Робота кожного з начальників департаментів буде під моїм щільним прискіпливим контролем. Хто не буде справлятися… Вони, швидше за все, йдуть на лікарняний. Але після лікарняного шлях один: в народне господарство, в дорожні компанії, які будують в Житомирській чи інших областях. Він, напевно, чудовий господарник», - сказав Віталій Бунечко.

Далі голова ОДА говорив, вживаючи займенник "він":

«Запросив його до себе на співбесіду – приніс таку здоровезну карту: Це траса М-06, це М-07. Я ж не ідіот!», - обурився голова ОДА.

«Кажу, покажіть, будь ласка, тендери. Показує: тут зекономили 20 мільйонів, тут 30. Я кажу: А правда, що був тендер на 320 мільйонів? Був. Коли акцептували? 24.07. Ось так ці папери лежать, кажу: А можете показати, де цей тендер на 320 мільйонів? Він: Гм, забув. Тобто, він мені приніс на 60% купу паперів, а один тендер забув. А сьогодні захворів. І так, на жаль, працювала система», - сказав Віталій Бунечко.

О 17.10 у пресслужбі Житомирської ОДА уточнили, що в кінці мова йшла про Романа Крисюка, а не керівника САД Геннадія Савченка.

Детальніше дивіться в сюжеті

Нагадаємо, 28 серпня Віталій Бунечко також анонсував звільнення своїх заступників.

Як повідомляв Житомир.info, останнім часом керівника управління дорожнього будівництва Романа Крисюка згадують у контексті ремонту 600 метрів вулиці Параджанова в Житомирі за кошти дорожнього фонду ОДА. 27 серпня 2019 Крисюк пояснював, чому на Параджанова на кілька тижнів призупинили ремонт.

Уродженець Донецької області Геннадій Савченко був призначений керівником житомирської САД 1 червня 2017 року. Звіт Савченка депутати хотіли заслухати на сесії облради в липні 2018 року, однак керівник на 5 днів пішов у відпустку і прислав звітувати свою заступницю. Тоді депутати направили звернення щодо звільнення Савченка у Міністерство інфраструктури.

На фото - Роман Крисюк

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пресконференція ОДА Бунечко Крисюк Савченко звільнення  
Матеріали по темі